Importanța Tablourilor

Obiceiul care încântă inima – să oferi și să primești cadouri

Tradiția de a oferi daruri pare să-și aibă rădăcinile în creștinism. Biblia consemnează multe evenimente în care s-au oferit daruri. Obiceiul de a da cadouri de Crăciun este atribuit celor trei Magi care au călătorit la Betleem pentru a oferi cadouri Pruncului Iisus. Darurile au fost menite să binecuvânteze copilul cu o viață minunată.

În general, oamenilor le plac cadourile – atât când primesc cât și când oferă ceva în dar. Fie că o fac pentru a-și exprima iubirea sau respectul față de cineva, fie că iubesc sentimentul de bucurie pe care îl simt atunci când primesc sau oferă, cadourile fac parte din viața noastră și aduc un fior special momentului.

Cum alegem cadoul potrivit?

De cele mai multe ori, rațiunea trebuie să contribuie la alegerea cadoului perfect. E necesar să cercetăm ce îi place persoanei respective.

Există multe opțiuni de cadouri pe care le putem oferi celor dragi, dar să discutăm acum doar despre arta în casă și mai precis despre picturile care prin simpla lor prezență îmbogățesc căminul și fac din casă un mediu mai cald și mai voios.
Tablourile oferă o atmosferă prietenoasă și o ambianță de neegalat în casele noastre.

Ce fel de tablou ar trebui să facem cadou?

Arta în general aduce emoție și de aceea sunt atât de multe alegeri pe care le poți face fără teamă de a eșua. Însă, de obicei, atunci când oferim cadouri putem ține cont de câteva sugestii, în funcție de persoanele cărora le oferim.
Așa că dacă vrem să-i oferim soției sau iubitei un tablou, mai mult ca sigur nu vom greși alegând un tablou cu flori pictate, abstract sau chiar alb-negru. Este întotdeauna binevenit, deoarece este cunoscută afinitatea femeilor pentru flori.

Un tablou cu o mașină, barcă, navă, pădure, tablou cu tematică abstractă, Univers este potrivit pentru soț sau iubit. Pentru bunici sau socri putem oferi un tablou de bucătărie modern sau clasic în care sunt reprezentate gătitul sau ritualurile legate de cafea ori ceai.

Este mai ușor pentru copii. Copiilor nu le pasă neapărat de tradiție și se bucură de mașini, motociclete sau animale 3D, dacă sunt băieți și de personaje de desene animate, animale sau flori dacă sunt fete.

Putem oferi și poze specifice biroului angajaților sau colegilor pentru a crea o atmosferă plăcută la locul de muncă.

Nu vă temeți de alegerea tablourilor! Indiferent de ilustrația pe care o alegeți, cu siguranță va crea un sentiment de plăcere pe termen lung.

Alegeți să dăruiți tablouri și sigur veți fi făcut un cadou impresionant!

Așadar, alegerea cadoului perfect nu este o sarcină ușoară. Sunt multe de luat în considerare atunci când oferiți, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta. Iată mai jos un ghid de idei de care trebuie ținut cont atunci când alegem cadoul pentru o persoană dragă.

Gândiți-vă la mesajul pe care doriți să-l transmiteți
Cadourile sunt pentru a-i face pe oameni să se simtă cu adevărat speciali. Un cadou reușit ar trebui să vorbească de la sine, iar mesajul pe care îl transmite este foarte important. Întrebați-vă „ce vreau să-i spun acestei persoane” și „care ar fi cadoul perfect pentru a transmite acest lucru” înainte de a alege.

Oferiți o experiență
Viața fiecărei persoane este o poveste, la fel a fiecărui dar. El vine din inimă și este menit să aducă bucurie, apreciere, gânduri bune.
Porniți în căutarea cadoului de la un moment frumos din povestea pe care o scrii cu persoana pe care vreți să o surprindeți ori inspirându-vă dintr-o experiență a acelei persoane care îi va aduce mereu bucurie.
Iată un exemplu simplu: alege o ramă foto care se poate personaliza cu o fotografie cu tine sau o melodie pe care obișnuiați să o fredonați împreună. Aceeași ramă foto poate conține o fotografie (căreia i se va putea atașa un video al) a unui moment special pentru persoana căreia îi oferiți cadoul. Astfel, transmiteți aprecierea pentru momentele frumoase împreună, dar și că știți prea bine ce anume îi pune zâmbetul pe buze.

Folosiți-vă de ”atingerea personală magică”
E bine ca fiecare să încerce să pună o parte din sine în fiecare cadou. De exemplu, putem alege să scriem un mesaj scurt, un gând bun, ceva ce știm că va emoționa acea persoană când va privi cadoul.