DESPRE ERIO-ART

POVESTEA NOASTRĂ

Erio ART este o afacere de familie care a început din dorința de a decora camera copilului cu tablouri cât mai frumoase și care să-i stârnească curiozitatea și imaginația. 

Asta ne-a inspirat să deschidem acest magazin online cu modele deosebite de tablouri. Și pentru că ne plac pereții îmbrăcați în culori, forme și cuvinte, căutăm cele mai speciale lucrări ale artiștilor grafici, ilustratori sau fotografi și le transpunem în print-uri calitative. Acestea vor “însufleți” design-ul spațiului tău preferat fie că e dormitor, bucătărie, birou, cafenea sau chiar grădiniță. 

Misiunea noastră

Rațiunea noastră de a fi? Să îți aducem artă pe care o vei iubi. Iar dacă vei avea vreodată întrebări, echipa noastră de servicii clienți îți stă la dispoziție.

Viziunea noastră

Patru pereți nu fac dintr-o casă – acasă; ceea ce o fac sunt atingerile personale sub formă de artă murală și decor. Explorează selecția noastră vastă de printuri – cu ajutorul lor îți vei transforma casa într-un adevărat cămin.

Atelierul de creație

În studio-ul Erio ART din Râmnicu Vâlcea  realizăm fiecare tablou manual, alegem cele mai speciale lucrări și pregătim cu grijă fiecare colet care să ajungă la tine cât mai repede.