TERMENI ȘI CONDIȚII - erio-art.ro

Ultima actualizare: 30 august 2023

Prezentul document cuprinde toți termenii și toate condițiile de utilizare a site-ului ERIO-ART.ro, inclusiv politica de confidențialitate – GDPR, acorduri, drepturi și obligații ale părților, modalități de plată și de restituire a sumelor de bani la care sunteți îndreptățit la restituire etc. Toate acestea, dar și alți termeni și alte condiții sunt menționate în cuprinsul următor sub formă de titluri și sunt detaliate în continuarea cuprinsului.

Pentru accesarea și utilizarea site-ului nostru este obligatoriu a vă exprima acordul cu privire la toți termenii și toate condițiile din prezentul document.

Exprimarea acordului în mod superficial (inclusiv prin bifarea căsuței/căsuțelor din notificarea realizată cu scopul de a accepta termenii și condițiile, acolo unde aceasta este solicitată), fără a citi/parcurge prezentul document, se consideră acord perfect valabil, dumneavoastră fiind direct răspunzători de efectele accesării și utilizării site-ului într-o asemenea manieră.  

Exprimarea acordului nu vă îndreptățește la acoperirea de prejudicii sau de a ne trage la răspundere pentru situațiile acoperite prin acești termeni și condiții.

1. ACORDUL CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE NOASTRE

Acești Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dumneavoastră, fie personal, fie în numele unei entități (“dumneavoastră”, ”Utilizator”, ”Client”) și ERIO WEB SRL, CUI 48554353, J38/656/27.07.2023, care își desfășoară activitatea în calitate de comerciant prin erio-ART.ro (“erio-ART “, “noi” sau “al nostru”, ”Prestatorul”, ”Proprietarul”), cu privire la accesul și utilizarea site-ului https://ERIO-ART.ro precum și a oricărei alte forme media, canal media, site web mobil sau aplicație mobilă legată sau conectată în alt mod la aceasta (denumit generic, “Site-ul”).

Suntem înregistrați în România și avem sediul social pe Str. Regina Maria nr. 4, Bl. COZIA, Sc. E, Ap. 14, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea, România.

Prin accesarea site-ului ERIO-ART.ro vă exprimați acordul expres în ceea ce privește utilizarea acestuia, dar și faptul că ați înțeles și ați fost de acord să respectați toți acești Termeni de utilizare.

 În cazul în care nu sunteți de acord, solicităm părăsirea imediată a site-ului, fiindu-vă interzis în mod expres utilizarea în orice mod a acestuia. Continuarea accesării site-ului fără a vă exprima acordul pozitiv în vederea utilizării,

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe Site din când în când sunt încorporate în mod expres aici prin referință. Ne rezervăm dreptul, în discreția exclusivă, pentru a face revizuiri și/sau adăugiri ale acestor Termeni de utilizare la anumite perioade de timp sau ori de câte ori o anumită situație justificativă o impune.

Vă vom avertiza cu privire la orice modificări prin menționarea și modificarea datei “Ultimei actualizări” a acestor Termeni Utilizați  chiar dacă renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică cu privire la fiecare astfel de modificare.

Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați Site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți căror termeni vă  supuneți.

Se va considera că ați fost informat și că ați acceptat modificările din orice Termeni de utilizare revizuiți prin utilizarea în continuare a Site-ul după data la care astfel de termeni de utilizare revizuite sunt publicați.

Informațiile furnizate pe Site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către nicio persoană sau entitate din orice jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuire sau utilizare ar fi contrară legislației aplicabile sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în cadrul unei astfel de jurisdicții sau țări. In consecință, acele persoane care aleg sa acceseze Site-ul din alte locații fac acest lucru din proprie inițiativă și sunt singurii responsabili pentru respectarea legilor locale, dacă și în măsura în care legile locale sunt aplicabile.

Site-ul este destinat utilizatorilor care au împlinit vârsta de cel puțin 14 ani, vârstă la care minorul, potrivit legislației din România, dobândește capacitate de exercițiu restrânsă.

Toți utilizatorii care sunt minori în jurisdicția în care își au reședința (în general sub vârsta de 18 ani) trebuie să aibă permisiunea și să fie supravegheați direct de către părintele sau tutorele lor pentru a utiliza Site-ul. Dacă sunteți minor, în momentul accesării și utilizării site-ului nostru, trebuie să aveți alături părintele, tutorele sau alt reprezentant legal și acesta să-și exprime atât acordul cu privire la întreg documentul privind termenii și condițiile noastre, cât și permisiunea ca dumneavoastră să utilizați site-ul în condițiile date.

2. G.D.P.R. – POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră de la ERIO WEB SRL, făcând afaceri cu  ERIO-ART.ro (“ERIO-ART“”, “noi”, sau “Site-ul”). Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal și dreptul dumneavoastră la confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această notificare de confidențialitate sau la practicile noastre cu privire la informațiile dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm contactați-ne la contact@erio-art.ro.

Această notificare de confidențialitate descrie modul în care am putea utiliza informațiile dumneavoastră dacă:

 • Vizitați site-ul nostru la https://ERIO-ART.ro
 • Interacționați cu noi în alte moduri conexe cum ar fi Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube — inclusiv orice vânzări, marketing sau evenimente similare.

În această notificare de confidențialitate, dacă ne referim la:

            “Site-ul”, ne referim la orice site web al nostru care face referire sau link-uri către această politică;

            “Servicii”, ne referim la site-ul nostru web și la alte servicii conexe, inclusiv orice vânzări, marketing sau evenimente.

Scopul acestei notificări de confidențialitate este de a vă explica în cel mai clar mod posibil ce informații colectăm, cum le utilizăm și ce drepturi aveți în legătură cu acestea. Dacă există anumiți termeni din această notificare de confidențialitate cu care nu sunteți de acord, vă rugăm să întrerupeți imediat utilizarea Serviciilor noastre.

Vă rugăm să citiți cu atenție această notificare de confidențialitate, deoarece vă va ajuta să înțelegeți ce facem cu informațiile pe care le colectăm.

– Ce informații colectăm?

– Cum folosim informațiile dvs.?

– Informațiile dumneavoastră vor fi partajate cu oricine?

– Cu cine vor fi partajate informațiile dvs.?

– Politica de ”cookies”

– Cât timp păstrăm informațiile dvs.?

– Cum vă păstrăm informațiile în siguranță?

– Care sunt drepturile dumneavoastră de confidențialitate?

– Controale pentru caracteristicile do-not-track

– Facem actualizări la această notificare?

– Cum ne puteți contacta în legătură cu această notificare?

– Cum puteți revizui, actualiza sau șterge datele pe care le colectăm de la dvs.?

2.1 CE INFORMAȚII COLECTĂM?

2.1.1 Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți

Pe scurt: Colectăm informații personale pe care ni le furnizați.

Colectăm informații cu caracter personal pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și serviciile noastre, atunci când participați la activități pe site (cum ar fi prin postarea de mesaje pe forumurile noastre online sau participarea la concursuri, concursuri sau cadouri) sau în alt mod atunci când ne contactați.

Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dumneavoastră cu noi și cu site-ul web, de alegerile pe care le faceți și de produsele și funcțiile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

 • Informații personale furnizate de dvs.

Colectăm nume, prenume; numere de telefon; adrese de e-mail; adrese poștale; adresele de facturare; și alte informații similare.

În scopul emiterii de facturi fiscale, le sunt solicitate utilizatorilor: numele, prenumele, adresa de facturare și adresa de email. Totodată le este oferită utilizatorilor și posibilitatea de a adăuga, opțional, în formularul de comandă: un număr de telefon, denumirea firmei pe care o reprezintă, numărul de înregistrare la Registrul Comerțului al firmei reprezentate și Codul Unic de Înregistrare Fiscală al acesteia.

 • Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete, exacte, fiind necesar să informați cu privire la orice modificări ale acestor informații cu caracter personal. 
 • Imagini, fotografii, videoclipuri, înregistrări audio/ video, link-uri către fișiere de tip video, audio – acestea sunt colectate și utilizate strict pentru scopul furnizării serviciului de personalizare produse și, după caz, pentru crearea și furnizarea produselor și serviciilor interactive. Răspunderea cu privire la drepturile intelectuale sau de proprietate asupra acestora revine în totalitate clientului.

2.1.2 Informații colectate automat

Unele informații – cum ar fi adresa IP (Internet Protocol) și / sau caracteristicile browserului și ale dispozitivului utilizat pentru accesarea site-ului – sunt colectate automat atunci când vizitați site-ul nostru web.

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați pe site-ul web. Aceste informații nu vă dezvăluie identitatea specifică (cum ar fi numele sau informațiile de contact), ci pot include informații despre dispozitiv și utilizare, cum ar fi adresa IP, caracteristicile browserului și ale dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația, informații despre cum și când utilizați site-ul nostru web și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea site-ului nostru web și în scopurile noastre interne de analiză, raportare și statistică.

La fel ca multe alte companii, colectăm informații și prin cookie-uri și tehnologii similare.

            Informațiile pe care le colectăm includ:

 • Jurnal și date de utilizare. Datele de jurnal și utilizare sunt informații legate de servicii, diagnosticare, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați site-ul nostru web și pe care le înregistrăm în fișiere jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date de jurnal pot include adresa IP, informațiile despre dispozitiv, tipul de browser și setările și informațiile despre activitatea dumneavoastră pe site-ul web (cum ar fi marcajele de dată/oră asociate cu utilizarea dvs., paginile și fișierele vizualizate, căutările și alte acțiuni pe care le efectuați, cum ar fi caracteristicile pe care le efectuați utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea sistemului, rapoarte de eroare (denumite uneori “dump-uri de cădere”) și setări hardware).
 • Date despre dispozitiv. Colectăm date despre dispozitiv, cum ar fi informații despre computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul web. În funcție de dispozitivul utilizat, acest lucru datele dispozitivului pot include informații precum adresa IP (sau serverul proxy), numerele de identificare ale dispozitivului și aplicației, locația, tipul de browser, modelul hardware
 • Internet – informații privind furnizorul de servicii și/sau operatorul de telefonie mobilă, sistemul de operare și sistemul de configurare a sistemului.
 • Date despre locație și ora accesării. Colectăm date despre locație, cum ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi precise sau imprecise, precum și ora accesării. De cât de multe informații colectăm depinde de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul web. De exemplu, putem folosi GPS și alte tehnologii pentru a colecta date de geo-localizare care ne spun dezvăluie locația/adresa dvs. curentă de accesare (în funcție de adresa IP). Puteți renunța la a ne permite să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării Locației din dispozitivul dvs. Rețineți totuși că, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza site-ul nostru total sau parțial, ori anumite aspecte ale Serviciilor noastre.

2.2 CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE DVS.?

Prelucrăm informațiile dumneavoastră în scopuri bazate pe interese legitime de afaceri, îndeplinirea contractului nostru cu dvs., respectarea obligațiilor noastre legale și/ sau consimțământ.

Utilizăm informațiile cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului nostru web pentru o varietate de scopuri de afaceri descrise mai jos. Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal în aceste scopuri, bazându-ne pe  interese legitime de afaceri, pentru a încheia sau a executa un contract cu dumneavoastră, cu consimțământul dumneavoastră și/sau pentru respectarea obligațiilor noastre legale. Indicăm prelucrarea specifică și motivele pe care ne bazăm în dreptul fiecărui scop enumerat mai jos.

 • Pentru a posta recenzii/păreri ale clienților. Postăm recenzii/păreri ale clientului pe site-ul nostru web care pot conține informații personale. Înainte de a posta o recomandare, vom obține consimțământul dumneavoastră pentru a vă folosi numele și conținutul recenziei/părerii. Dacă doriți să actualizați sau să ștergeți dovada accesării dvs., vă rugăm să ne contactați la contact@ERIO-ART.ro și asigurați-vă că includeți numele dvs., locația accesării, dispozitivul și informații de contact.
 • Solicitați feedback. Putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a solicita feedback și pentru a vă contacta cu privire la utilizarea site-ului nostru web.
 • Pentru a vă trimite informații administrative. Este posibil să vă utilizăm informațiile personale pentru a vă trimite informații despre produse, servicii și caracteristici noi și/sau informații despre modificări la termenii, condițiile și politicile noastre.
 • Pentru a ne proteja serviciile. Este posibil să utilizăm informațiile dumneavoastră ca parte a eforturilor noastre de a menține site-ul nostru web în siguranță (de exemplu, pentru monitorizarea și prevenirea fraudelor).
 • Pentru a aplica termenii, condițiile și politicile noastre în scopuri de afaceri, pentru a respecta cerințele legale și de reglementare sau în legătură cu contractul nostru.
 • Pentru a răspunde solicitărilor legale și pentru a preveni prejudiciile. Dacă primim o citație sau o altă solicitare legală, poate fi necesar să inspectăm datele pe care le deținem pentru a determina cum să răspundem.
 • Preluarea și gestionarea comenzilor. Putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a vă prelua și gestiona comenzile, plățile efectuate prin intermediul site-ului web.
 • Organizarea de extrageri cu premii și concursuri. Putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a organiza și administra extrageri de premii și concursuri atunci când alegeți să participați la concursurile noastre.
 • Pentru a livra și facilita furnizarea de servicii către utilizator. Este posibil să vă utilizăm informațiile pentru a vă furniza serviciul solicitat.
 • Pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor/pentru a oferi asistență utilizatorilor. Este posibil să vă utilizăm informațiile pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și pentru a rezolva eventualele probleme pe care le-ați putea avea cu utilizarea serviciilor noastre.
 • Pentru a vă trimite comunicări de marketing și promoționale. Noi și/sau partenerii noștri de marketing, inclusiv terți, putem utiliza informațiile personale pe care ni le trimiteți în scopuri de marketing, în cazul în care acest lucru este în conformitate cu preferințele dumneavoastră de marketing. De exemplu, atunci când aceștia își exprimă interesul de a obține informații despre noi sau site-ul nostru web, abonarea la newsletter sau de a ne contacta în alt mod, vom colecta informații personale de la dvs. Puteți renunța la e-mailurile noastre de marketing în orice moment (consultați secțiunea ” Care sunt drepturile dumneavoastră de confidențialitate?” mai jos).
 • Livrare publicitate direcționată către dvs. Este posibil să vă utilizăm informațiile pentru a dezvolta și a afișa conținut personalizat și publicitate (și pentru a lucra cu terțe părți care fac acest lucru) adaptate pentru interesele și/sau locația dumneavoastră și pentru a măsura eficiența acestora.
 • În alte scopuri de afaceri ale societății noastre și aflate în strânsă legătură cu scopul pentru care vă exprimați acordul cu privire la datele colectate. Este posibil să utilizăm informațiile dumneavoastră în alte scopuri de afaceri, cum ar fi analiza datelor, identificarea tendințelor de utilizare, determinarea eficacității campaniilor promoționale și pentru a evalua și îmbunătăți site-ul nostru, produsele, marketingul și experiența dumneavoastră. Putem folosi și stoca aceste informații în forme agregate și anonimizate astfel încât să nu fie asociat cu utilizatorii finali, individuali și să nu includă informații cu caracter personal.

Utilizăm informațiile pe care le colectăm sau le primim: În cazul în care Clientul alege transferul bancar ca metodă de plată, numărul de cont (IBAN) din care se face plata va fi utilizat numai în cazul necesității returnării de către Prestator a unor sume de bani în contul Clientului. În cazul în care Clientul optează pentru plata online cu cardul bancar ca metodă de plată, aceasta se realizează prin intermediul NETOPIA Payments și este supusă unor Termeni și Condiții.

Site-ul ERIO-ART.ro nu are acces în nicio situație la datele cardurilor bancare utilizate ca mijloc de plată.

 2.3 INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ VOR FI PARTAJATE CU ORICINE?

Partajăm informații doar cu consimțământul dvs., pentru a respecta legislația aplicabilă, pentru a vă oferi servicii, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a vă îndeplini obligațiile de afaceri.

Este posibil să prelucrăm sau să partajăm datele dumneavoastră pe care le deținem pe baza următoarelor temeiuri juridice:

Consimțământ: Vă putem prelucra datele dacă ne-ați dat consimțământul specific pentru a utiliza informațiile dumneavoastră cu caracter personal într-un anumit scop.

Interese legitime: Vă putem prelucra datele atunci când este necesar în mod rezonabil pentru a ne atinge interesele legitime de afaceri.

Executarea unui Contract: În cazul în care am încheiat un contract cu dvs., este posibil să procesăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru a îndeplini termenii și obligațiile contractului nostru sau a ne exercita anumite drepturi din respectivul contract.

Obligații legale: Putem dezvălui informațiile dumneavoastră în cazul în care suntem obligați prin lege să facem acest lucru pentru a respecta legislația aplicabilă, solicitările guvernamentale, o procedură judiciară, hotărâre judecătorească sau proces juridic, cum ar fi ca răspuns la o hotărâre judecătorească sau la o citație (inclusiv ca răspuns la autoritățile publice pentru a ne conforma securității naționale sau aplicării legii).

Interese vitale: Este posibil să vă dezvăluim informațiile în cazul în care considerăm că este necesar să investigăm, să prevenim sau să luăm măsuri cu privire la potențiale încălcări ale politicilor noastre, suspectare de fraudă, situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane și activități ilegale sau ca probe în litigiile în care suntem implicați.

Mai exact, este posibil să fie necesar să vă prelucrăm datele sau să partajăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

Transferuri de afaceri. Este posibil să partajăm sau să transferăm informațiile dumneavoastră în legătură cu sau în timpul negocierilor privind orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziționarea tuturor sau o parte din afacerea noastră către o altă companie.

API-urile Platformei Google Maps. Este posibil să partajăm informațiile dumneavoastră cu anumite API-uri ale platformei Google Maps (de exemplu, API-ul Google Maps, API-ul De plasare).

Furnizori, consultanți și alți furnizori terți de servicii. Este posibil să partajăm datele dumneavoastră cu furnizori terți, furnizori de servicii, contractanți sau agenți care efectuează servicii pentru noi sau în numele nostru și necesită acces la astfel de informații pentru a face acest lucru. Exemplele includ: procesarea plăților, analiza datelor, livrarea prin e-mail, serviciile de găzduire, servicii pentru clienți și eforturi de marketing. Este posibil să permitem terților selectați să utilizeze tehnologia de urmărire pe site-ul web, ceea ce le va permite să colecteze date în numele nostru despre modul în care interacționați cu site-ul nostru de-a  lungul timpului. Aceste informații pot fi utilizate, printre altele, pentru a analiza și urmări datele, pentru a determina popularitatea anumitor conținuturi, pagini sau caracteristici, și să înțeleagă mai bine activitatea online. Cu excepția cazului în care este descris în această notificare, nu partajăm, vindem, închiriem sau tranzacționăm niciuna dintre informațiile dumneavoastră cu terțe părți pentru scopuri comerciale.

2.4 CU CINE VOR FI PARTAJATE INFORMAȚIILE DVS.?

Partajăm și dezvăluim informațiile dumneavoastră doar cu următoarele categorii de terțe părți. Dacă v-am procesat datele pe baza consimțământului dumneavoastră și doriți să vă revocați consimțământul, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact furnizate în secțiunea ,, Contactați-ne”, aflată la finalul documentului.

Partajăm informații doar cu următoarele categorii de terțe părți și numai în scopul pentru care datele au fost colectate:

 • Servicii de analiză a datelor
 • Instrumente de comunicare și colaborare
 • Furnizori de servicii de stocare a datelor
 • Instrumente financiare și contabile
 • Procesatori de plăți
 • Instrumente de monitorizare a performanței
 • Platforme de retargeting
 • Instrumente de vânzări și marketing
 • Rețele sociale

2.5 POLITICA DE COOKIES – ERIO-ART.ro

Putem folosi cookie-uri și tehnologii de urmărire similare (cum ar fi semnalizatoare web și pixeli) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și modul în care puteți refuza anumite cookie-uri sunt stabilite în această notificare privind cookie-urile.

2.5.1  CE SUNT COOKIE-URILE? LA CE FOLOSESC COOKIE-URILE?

Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din identificatori ce conțin numere și litere, cărora utilizatorul le poate permite sau interzice stocarea de date pe dispozitivul utilizat în accesarea Internetului. Cookie-urile acceptate permit stocarea unor date în dispozitivul utilizat, în momentul în care acesta accesează site-uri web printr-o conexiune la Internet.

Această formă de informație poate fi considerată un „steguleț” localizat în dispozitivul de pe care utilizatorul accesează site-uri web, pe care site-urile îl recunosc și în funcție de care acestea își optimizează și personalizează afișarea și funcționarea. Un cookie reprezintă un tip de dată digitală complet pasivă, ce nu poate nici executa și nici rula programe informatice.

Cookie-urile au rolul de a recunoaște dispozitivul utilizatorului unui site. Ele sunt instalate printr-o solicitare emisă de către serverul ce găzduiește site-ul, către aplicația de navigare pe Internet (browser) de pe dispozitivul utilizatorului.

Cookie-urile nu identifică așadar utilizatorul site-ului, ci dispozitivul de pe care site-ul este accesat, doar în măsura în care aplicația de navigare este configurată să permită efectuarea identificării. Dispozitivul identificat de cookie-uri nu este asociat cu identitatea utilizatorului. Datele generate în timpul utilizării tehnologiei de tip cookie sunt criptate în vederea blocării accesului neautorizat la acestea. Datele cu caracter personal precum nume, adrese ori date bancare nu sunt destinate utilizării de către tehnologia de tip cookie, iar adresele IP ale utilizatorilor sunt anonimizate în mod automat în momentul accesării site-ului.

Acest tip de fișier ajută ca informația conținută la nivel de site web să fie prezentată într-un mod cât mai bine adaptat la preferințele utilizatorului. Cookie-urile transmit site-urilor informații legate de preferințele utilizatorului și pot fi utilizate în generarea de statistici anonime referitoare la numărul de utilizatori ai unui site, paginile cel mai des accesate etc.

Principalul scop al cookie-urilor este să rețină preferințele utilizatorului la nivel de site, preferințe ce pot include setări privind confidențialitatea, menținerea sau deconectarea din contul de client, conținutul coșului de cumpărături, limba de afișare a site-ului, operarea resurselor în vederea optimizării vitezei de încărcare a site-ului, setări pentru publicitate relevantă etc.

            2.5.2  CLASIFICARE COOKIE-URI

Cookie-urile se clasifică după perioada de existență și după scopul utilizării. În funcție de perioada de existență, există două categorii principale: cookie-uri temporare și cookie-uri persistente. Cele temporare rămân în terminalul utilizatorului doar până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației de navigare. Cele persistente rămân pe terminalul utilizatorului pentru o perioadă definită de parametrii cookie-ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

În funcție de scopul utilizării, există, de asemenea, două categorii principale: cookie-uri esențiale funcționării site-ului și cookie-uri neesențiale funcționării acestuia. Cookie-urile esențiale sunt considerate strict necesare pentru buna funcționare a unui site, motiv pentru care acestea pot să nu depindă de acordul prealabil al utilizatorului pentru a fi descărcate pe dispozitivul folosit. În acest caz, utilizatorul le poate bloca prin modificarea setărilor aplicației de navigare utilizate, dar prin această acțiune va obliga site-ul să nu va afișeze anumite funcții și elemente componente.

Cookie-urile neesențiale sunt clasificate la rândul lor în numeroase subcategorii dintre care cele mai utilizate sunt: cookie-uri de măsurare a performanței site-ului, cookie-uri de analiză, cookie-uri de înregistrare și cookie-uri pentru publicitate. Cookie-urile pot aparține atât site-ului utilizat cât și partenerilor acestuia, platformelor de tip social media sau furnizorilor de publicitate. Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite în vederea furnizării de reclamă în mod preferențial, în funcție de setările și interesele utilizatorului.

                2.5.3  CUM POT FI CONTROLATE COOKIE-URILE?

Conform normelor GDPR, cookie-urile neesențiale funcționării unui site vor fi activate doar dacă utilizatorul își exprimă consimțământul în legătură cu utilizarea lor. Utilizatorul își poate retrage ulterior consimțământul dat prin modificarea setărilor aplicației de navigare utilizate. Detalii despre modul în care se poate exercita controlul asupra cookie-urilor sunt disponibile, în funcție de tipul aplicației utilizate pentru navigare, pe site-urile dedicate, după cum demonstrează următoarele exemple:

– Gestionare module cookie în Google Chrome;

–  Gestionare module cookie în Mozilla Firefox;

–  Gestionare module cookie în Microsoft Edge;

–  Gestionare module cookie în Internet Explorer.

Pentru mai multe informații despre modul de funcționare al publicității bazate pe cookie-uri și pașii care trebuie urmați pentru protejarea datelor personale, recomandăm parcurgerea site-ului youronlinechoices.com/ro.
Site-urile menționate mai sus nu ne aparțin și nu suntem responsabili de conținutul acestora.

                2.5.4  CE COOKIE-URI FOLOSEȘTE SITE-UL ERIO-ART.ro?

Site-ul ERIO-ART.ro folosește cookie-uri esențiale funcționării lui, precum:

– cookie nativ aplicațiilor PHP, utilizat pentru a stoca identificatori unici de sesiune și pentru gestionarea sesiunii;

– cookie pentru diferențierea afișării între dispozitivele mobile și cele non-mobile.

– cookie pentru afișarea mesajului referitor la confidențialitate și preferințe;

– cookie pentru reținerea preferințelor utilizatorului privind confidențialitatea;

– cookie pentru reținerea preferințelor utilizatorului referitoare la afișarea de tip listing;

– cookie pentru funcționalitatea aplicației de plăți;

– cookie pentru funcționalitatea aplicației de trimitere a mesajelor;

Utilizatorul poate bloca cookie-urile esențiale prin configurarea aplicației de navigare pe care o utilizează, iar astfel site-ul nu va afișa funcțiile și elementele care depind de cookie-uri.

De asemenea, site-ul ERIO-ART.ro folosește cookie-uri neesențiale, precum:

– cookie pentru măsurarea și analiza traficului;

– cookie pentru încorporarea de elemente Google Maps.

– cookie pentru afișarea de elemente și fonturi personalizate;

– cookie pentru încorporarea clipurilor video;

Cookie-urile neesențiale pot fi dezactivate de utilizator prin apăsarea pe marcajul Preferințe Cookie-uri, afișat în partea de jos a site-ului, în cadrul mesajului referitor la confidențialitate. Mesajul referitor la confidențialitate este afișat până la apăsarea pe marcajul Accept. Pentru reafișarea mesajului, este necesară ștergerea cookie-urilor site-ului, prin accesarea setărilor aplicației de navigare utilizate. normelor GDPR, cookie-urile neesențiale funcționării unui site vor fi activate doar dacă utilizatorul își exprimă consimțământul în legătură cu utilizarea lor. Utilizatorul își poate retrage ulterior consimțământul dat prin modificarea setărilor aplicației de navigare utilizate.

Detalii tehnice despre cookies și despre modul în care se poate exercita controlul asupra cookie-urilor și sunt disponibile în declarația noastră de cookies.

2.6 CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

Păstrăm informațiile dumneavoastră atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile descrise în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

Vom păstra informațiile dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este necesar pentru scopurile stabilite în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care este necesară sau permisă de lege o perioadă mai lungă de păstrare și numai anumite tipuri de informații (cum ar fi  cerințele fiscale, contabile sau alte cerințe legale).

Scopul acestei notificări nu este acela de a ne permite păstrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal mai mult decât perioada de timp în care utilizatorii au un cont pe platforma noastră și decât termenele legale de păstrare.

Atunci când necesitatea legitimă de afaceri dispare în procesarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal, vom șterge sau anonimiza astfel de informații sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dumneavoastră cu caracter personal au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom stoca în siguranță informațiile dumneavoastră cu caracter personal și le vom izola de orice prelucrare ulterioară ilegală până când ștergerea este posibilă.

2.7 CUM VĂ PĂSTRĂM INFORMAȚIILE ÎN SIGURANȚĂ?

Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizaționale și tehnice.

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate, concepute pentru a proteja securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor noastre, de securizare a informațiilor dumneavoastră, nicio transmisie electronică prin Internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată ca fiind 100% sigură, deci nu ne putem asuma sau garanta inexistența riscului că hackerii, infractorii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor putea să ne înfrângă securitatea și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice în mod necorespunzător datele personale ale dumneavoastră.

Însă noi vom depune toate diligențele necesare și vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale. Transmiterea informațiilor cu caracter personal către și de pe site-ul nostru web se face pe propriul risc.

Ar trebui să accesați site-ul web numai într-un mediu sigur și sa nu divulgați datele de accesare altor persoane.

Sunteți direct răspunzător de accesarea neautorizată a datelor dumneavoastră printr-o acțiune neautorizată realizată din lipsa de diligență a dumneavoastră de protejare a datelor de acces la cont.

2.8 CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ DE CONFIDENȚIALITATE?

În calitate de cetățean UE, aveți anumite drepturi în temeiul legilor aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul:

 • de a solicita acces și de a obține o copie a dvs. informații cu caracter personal,
 • să solicite rectificarea sau ștergerea;
 • pentru a restricționa prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal;
 • (dacă este cazul, portabilității datelor.
 • În anumite circumstanțe, de asemenea, puteți avea dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră cu caracter personal. Pentru a face o astfel de solicitare, vă rugăm să utilizați datele de contact furnizate mai jos. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare, în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.
 • Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul de a vă procesa informațiile cu caracter personal în orice moment. Vă rugăm să rețineți totuși că acest lucru nu va afecta legalitatea a prelucrării înainte de retragerea acesteia și nici nu va afecta prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată pe baza unor motive legale de prelucrare, altele decât consimțământul.

Dacă sunteți rezident în SEE sau Marea Britanie și credeți că vă prelucrăm ilegal informațiile cu caracter personal, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere autoritatea locală de protecție a datelor dumneavoastră, aici: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Datele autorității de supraveghere și protecție a datelor în România le găsiți aici: https://www.dataprotection.ro/

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate sau apare orice problemă în legătură cu acestea, anterior adresării instituțiilor mai sus menționate vă recomandăm să ne contactați la datele de contact menționate în finalul documentului și vom depune toate diligențele pentru a vă rezolva pozitiv solicitările.

– Contactați-ne folosind informațiile de contact furnizate. La solicitarea dumneavoastră de a vă închide contul, vă vom șterge informațiile din bazele noastre de date active. Cu toate acestea, este posibil să păstrăm unele informații în fișierele noastre pentru a preveni frauda, a depana problemele, a asista la orice investigații, a pune în aplicare Termenii de utilizare și/sau a respecta cerințele legale aplicabile.

-Cookie-uri și tehnologii similare: Majoritatea browserelor web sunt setate să accepte cookie-uri în mod implicit. Dacă preferați, puteți alege, de obicei, să setați browserul să elimine cookie-urile și să respingă

-Modulele cookie. Dacă alegeți să eliminați cookie-urile sau să respingeți cookie-urile, acest lucru ar putea afecta anumite caracteristici sau servicii ale noastre.

– Renunțarea la marketingul prin e-mail: Vă puteți dezabona de la lista noastră de e-mailuri de marketing în orice moment, făcând click pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem sau contactându-ne folosind detaliile furnizate la finalul prezentului document. Veți fi apoi eliminat din lista de e-mailuri de marketing – cu toate acestea, este posibil să comunicăm în continuare cu dvs., de exemplu pentru a vă trimite e-mailuri legate de servicii care sunt necesare pentru administrarea și utilizarea contului dvs., pentru a răspunde solicitărilor de servicii sau în alte scopuri care nu sunt de marketing. Pentru a renunța în caz contrar, puteți să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate.

2.9 CONTROALE PENTRU CARACTERISTICILE DO-NOT-TRACK

Majoritatea browserelor web și a unor sisteme de operare mobile și aplicații mobile includ o caracteristică Do-Not-Track (“DNT”) sau o setare pe care o puteți activa pentru a semnala ca preferință de confidențialitate pentru a nu monitoriza și colecta date despre activitățile dumneavoastră de navigare online.     În acest moment nu există un standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, nu răspundem în prezent la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dumneavoastră de a nu fi urmărit online. În cazul în care un standard pentru urmărirea online este adoptat, vă vom informa despre această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

2.10 FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEASTĂ NOTIFICARE?

Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a respecta în continuare legislația aplicabilă sau ori de câte ori o situație subiectivă o impune.

Este posibil să actualizăm această notificare de confidențialitate din când în când. Versiunea actualizată va fi indicată printr-o dată actualizată “Revizuită”, iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce va fi accesibil. Dacă aducem modificări semnificative acestei notificări de confidențialitate, vă putem notifica fie prin postarea avizului vizibil cu privire la astfel de modificări, fie prin trimiterea directă a unei notificări. Noi vă încurajăm să revizuiți frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informat cu privire la modul în care vă protejăm informațiile.

2.11 CUM PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLECTĂM DE LA DVS.?

În baza legislației aplicabilă în România și U.E., aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs., de a modifica informațiile respective sau de a le șterge în unele circumstanțe. Pentru a solicita revizuirea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dumneavoastră personale, vă rugăm să vizitați: CERIO-ART.ro/contact

3. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care se indică altfel, Site-ul este proprietatea noastră împreună cu codul sursă, bazele de date, funcționalitatea, software-ul, designul site-ului web, audio, video, text, fotografii și grafică pe Site-ul (“Conținutul”) și mărcile comerciale, mărcile de servicii și logo-urile conținute în acesta (“Mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau licențiate pentru noi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și legile privind concurența neloială din România, legile internaționale privind drepturile de autor și convențiile internaționale.

Conținutul și Mărcile sunt furnizate pe Site “CA ATARE” numai pentru informarea și uzul dumneavoastră personal. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a Site-ului și Conținutul sau mărcile nu pot fi copiate, reproduse, agregate, republicate, încărcate, postate, afișate public, codificate, traduse, transmise, distribuite, vândute, licențiate sau în alt mod exploatate în orice scop comercial, fără permisiunea noastră expresă în scris.

Cu condiția să fiți eligibil să utilizați Site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza Site-ul și pentru a descărca sau imprima o copie a oricărei părți a Conținutului la care aveți acces obținut în mod corespunzător numai pentru uz personal, necomercial. Ne rezervăm toate drepturile care nu vă sunt acordate în mod expres în și asupra Site-ului, Conținutului și Mărcilor.

4. ÎNCĂLCĂRI ALE DREPTURILOR DE AUTOR

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale celorlalți. În cazul în care considerați că orice material disponibil pe sau prin intermediul Site-ului încalcă orice drept de autor pe care îl dețineți sau îl controlați, vă rugăm să notificați imediat folosind informațiile de contact pe care le găsiți la finalul acestui document, pentru a lua măsurile care se impun.

Cu prilejul transmiterii unor notificări către noi, vă informăm că, în conformitate cu legislația aplicabilă, puteți fi tras la răspundere pentru declarații false sau alte informații tendențioase ori care au scopul de a ne induce în eroare. Astfel, dacă nu sunteți sigur că materialele aflate pe site sau legate de site încalcă drepturile dumneavoastră de autor, ar trebui să luați în considerare mai întâi contactarea unui avocat.

Fără acordul nostru nu aveți dreptul de a reproduce/replica site-ul, imaginea acestuia, de a prelua produse sau alte fișiere, total sau parțial, în caz contrar puteți fi trași la răspundere pentru încălcarea drepturilor de autor, atât din punct de vedere civil, al drepturilor de autor, cât și din punct de vedere penal.

5. POLITICA COMERCIALĂ – CONDIȚII DE VÂNZARE

5.1 DREPTURILE SI OBLIGAȚIILE PĂRȚILOR

Prin folosirea formularului și a celorlalte modalități de contact puse la dispoziție pe Site, Clientul își exprimă consimțământul pentru comunicarea prin email sau/și prin telefon cu Prestatorul și implicit pentru colectarea și prelucrarea de către Prestator a datelor personale necesare proceselor de comunicare și facturare în conformitate cu G.D.P.R. – POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

Ne rezervăm dreptul de a refuza colaborarea cu Clienți ce manifestă un comportament și limbaj neadecvat, în scris sau verbal. Prestatorul are dreptul ca, atunci când consideră că acțiunile Clientului au fost săvârșite cu rea intenție, să solicite despăgubiri de la Client în conformitate cu legislația în vigoare.

5.2 ACHIZIȚIE, PLĂȚI ȘI RESTITUIRI

Prestatorul nu este plătitor de TVA, astfel că prețurile specificate pe Site nu includ Taxa pe Valoarea Adăugată. Prețurile produselor pot suferi modificări neanunțate.

Acceptăm următoarele forme de plată:

– numerar/ ramburs la livrare

– plata cu carduri Visa

– plata cu carduri Mastercard

– plata directă în contul nostru bancar

Nu suntem responsabili pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzând dar fără a se limita la comisioane percepute de bănci.

În cazul în care Clientul optează pentru plata cu cardul bancar ca metodă de achitare a costurilor Serviciilor contractate, plata se realizează prin intermediul NETOPIA Payments, platformă ce oferă servicii de procesare și administrare a plăților derulate în mediul online folosind metode de plată electronice. Serviciile disponibile prin intermediul platformei NETOPIA Payments sunt furnizate de către societatea NETOPIA Payments SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J40/9170/2003 și sunt supuse Termenilor și Condițiilor.

NETOPIA Payments SRL nu are niciun fel de răspundere in ceea ce privește conținutul site-ului ERIO-ART.ro.

În cazul în care, din motive obiective, un produs nu poate fi livrat, Prestatorul va restitui Clientului în totalitate suma de bani primită, în termen de 14 zile de la data constatării imposibilității execuției/ livrării.

5.3 DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Prestatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Prestator a oricăreia dintre obligațiile sale contractuale. Prestatorul nu poate fi responsabil pentru daune rezultate din utilizarea necorespunzătoare a oricărui program informatic ori site web rezultat din îndeplinirea obligațiilor contractuale.

Prestatorul nu poate garanta faptul că orice Serviciu de pe Site va fi disponibil comercializării în orice moment și nu poate fi responsabil pentru defecțiuni tehnice ale echipamentelor furnizorilor de electricitate, de servicii Internet, de servicii de găzduire web, de procesare a plăților și/sau ale altor părți terțe intermediare.

5.4 FORȚA MAJORĂ

Forța majoră reprezintă o împrejurare de origine externă, cu caracter extraordinar, absolut imprevizibilă și inevitabilă, care se află în afara controlului oricărei Părți, care nu se datorează greșelii sau vinei acestora, și care face imposibilă executarea și, respectiv, îndeplinirea contractului. Sunt considerate asemenea evenimente: războaie, revoluții, incendii, inundații sau orice alte catastrofe naturale, restricții apărute ca urmare a unei carantine, embargou, enumerarea nefiind exhaustivă, ci enunțiativă. Nu este considerat forță majoră un eveniment asemenea celor enumerare anterior care se manifestă fără a crea o imposibilitate de executare sau fără a face extrem de costisitoare executarea obligațiilor uneia din Părți.

Forța majoră este constatată de o autoritate competentă și exonerează Părțile contractante de răspunderea pentru neîndeplinirea obligațiilor asumate prin Contract, pe toată perioada în care aceasta acționează. Îndeplinirea Contractului va fi suspendată în perioada de acțiune a forței majore, dar fără a prejudicia drepturile ce li se cuveneau Părților până la apariția acesteia. Partea contractantă care invocă forța majoră are obligația de a notifica celeilalte Părți, imediat și în mod complet, producerea acesteia și de a lua orice măsuri care îi stau la dispoziție în vederea limitării consecințelor. Dacă forța majoră acționează sau se estimează că va acționa pe o perioadă mai mare de 30 de zile, fiecare Parte va avea dreptul să notifice celeilalte Părți încetarea de plin drept a Contractului, fără ca vreuna din Părți să poată pretindă celeilalte daune/ interese.

6. ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu aveți dreptul să accesați sau să utilizați Site-ul în alt scop decât cel pentru care punem la dispoziție Site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu orice eforturi comerciale, cu excepția cele care sunt aprobate sau aprobate în mod specific de către noi.

În calitate de utilizator al Site-ului, sunteți de acord să nu:

– Preluați sistematic date sau alt conținut de pe Site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție,  o bază de date sau un director fără permisiunea noastră scrisă.

– Păcăliți/ înșelați/ fraudați sau induceți în eroare pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile despre cont, cum ar fi parolele de utilizator.

– Eludați, dezactivați în orice mod caracteristicile legate de securitate ale Site-ului, inclusiv caracteristicile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui Conținut sau care impun acest lucru

limitări privind utilizarea Site-ului și/sau a Conținutului conținut de acesta.

– Discreditați, pătați sau prejudiciați în alt mod, în opinia noastră, pe noi și / sau site-ul.

– Utilizați orice informații obținute de pe Site pentru a hărțui, abuza sau răni o altă persoană sau pe noi.

– Utilizați în mod necorespunzător serviciile noastre de asistență sau trimiteți rapoarte false de abuz sau abatere.

– Utilizați Site-ul într-un mod incompatibil cu orice legi sau reglementări aplicabile.

– Vă implicați în accesarea sau conectarea neautorizată la site și/sau la comenzile de administrare ale acestuia.

– Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte mijloace de infestare a site-ului si sistemelor de administrare, inclusiv utilizarea excesivă a majusculelor și spam-ul (postarea continuă a unor texte repetitive), care interferează cu utilizarea neîntreruptă a site-ului de către orice parte sau modifică, afectează, perturbă, modifică sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, funcționarea sau întreținerea Site-ului.

– Vă implicați  în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea scripturilor pentru a trimite comentarii sau mesaje sau utilizarea oricăror instrumente de extragere și extragere a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și extragere a datelor.

– Ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice Conținut.

– Încercați să vă asumați identitatea unui alt utilizator sau persoană sau să utilizați numele de utilizator al unui alt utilizator.

– Să încărcați sau să transmiteți (sau să încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informațiilor, inclusiv, dar fără a se limita la, formate clare de schimb grafic (“gif-uri”), 1×1 pixeli, bug-uri web, cookie-uri sau alte dispozitive similare (denumite uneori “spyware” sau “mecanisme pasive de colectare” sau “pcms”).

– Interferați, întrerupeți sau creați o povară nejustificată asupra Site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la Site.

– Hărțuiți, enervați, intimidați sau amenințați pe oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în întreținerea și administrarea oricărei părți a Site-ului sau a serviciilor oferite.

– Încercați să ocoliți orice măsuri ale Site-ului concepute pentru a preveni sau restricționa accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.

– Copiați sau adaptați software-ul Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.

– Descifrarea, decompilarea, dezasamblarea sau ingineria inversă a oricărui software care cuprinde sau face în orice fel parte a Site-ului, cu excepția cazurilor permise de legislația aplicabilă

 – Utilizarea, lansarea, dezvoltarea sau distribuirea oricărui sistem automat, inclusiv, dar fără a se limita la, orice robot, bot de utilitate sau cititor offline care accesează site-ul sau folosind  lansarea oricărui script neautorizat sau alt software, cu excepția cazului în care poate fi rezultatul utilizării standard a motorului de căutare sau a browserului de internet,

– Faceți orice utilizare neautorizată a Site-ului, inclusiv colectarea numelor de utilizator și/sau a adreselor de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretexte false.

– Utilizați Site-ul ca parte a oricărui efort de a concura cu noi sau de a utiliza în alt mod Site-ul și / sau conținutul pentru orice scop generator de venituri sau publicitate ori alte asemenea. .

– Utilizați Site-ul pentru a face publicitate sau pentru a vă oferi să vindeți bunuri și servicii.

7. COMENTARII SAU RECENZII

Este posibil să vă oferim zone de pe Site pentru a lăsa recenzii sau comentarii ori evaluări. Atunci când postați o recenzie, trebuie să respectați următoarele criterii:

 • recenziile tale nu trebuie să conțină vulgaritate ofensatoare sau un limbaj abuziv, rasist, ofensator sau de ură;
 • Comentariile nu ar trebui să conțină discriminatorii, referințe bazate pe religie, rasă, sex, origine națională, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau handicap;
 • recenziile dumneavoastră nu trebuie să conțină trimiteri la activități ilegale;
 • nu aveți dreptul să postați niciun mesaj fals sau înșelător
 • declarații;
 • și nu puteți organiza o campanie care să încurajeze alte persoane să posteze recenzii, pozitive sau negative.

Este posibil să acceptăm, să respingem sau să eliminăm recenziile ori comentariile la discreția noastră. Nu avem absolut nicio obligație de a verifica recenziile sau de a șterge recenziile, chiar dacă cineva consideră recenziile inacceptabile sau inexacte. Recenziile nu sunt aprobate de noi și nu reprezintă neapărat opiniile noastre sau punctele de vedere ale oricăruia dintre afiliații sau partenerii noștri. Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio revizuire sau pentru orice pretenții, datorii sau pierderi rezultate din orice revizuire. Prin postarea unei revizuiri, ne acordați prin prezenta un drept perpetuu, neexclusiv, la nivel mondial, fără redevențe, plătit integral, cesionabil și dreptul și licența de a reproduce, modifica, traduce, transmite prin orice mijloace, afișa, efectua și/ sau distribui tot conținutul legat de recenzii.

Recunoașteți și sunteți de acord că orice întrebări, comentarii, sugestii, idei, feedback sau alte informații cu privire la Site care ne sunt furnizate de către dumneavoastră, sunt neconfidențiale și vor deveni proprietatea noastră exclusivă. Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală, și vom avea dreptul la utilizarea nerestricționată și la difuzarea acestor informații/contribuții în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără recunoașterea/compensarea/remunerarea pentru dvs. Prin prezenta, renunțați la toate drepturile morale la orice astfel de drepturi, depuneri și garantații și  declarați că orice astfel de informații/contribuții sunt vă aparțin dumneavoastră.

Sunteți de acord că nu veți ataca/contesta și nu vă veți îndrepta în niciun mod împotriva noastră pentru orice încălcare presupusă sau efectivă ori deturnare de drepturi de proprietate asupra trimiterilor dvs.

8. SITE-URI WEB ȘI CONȚINUT DE LA TERȚI

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul Site-ului către) link-uri către alte site-uri web (“Site-uri terțe”), precum și articole, fotografii, text, grafică, imagini, desene, muzică, sunet, video, informații, aplicații, software și alte tipuri de conținut sau articole care aparțin sau provin de la terți (“Conținut terț”).

Site-urile web ale terților și conținutul acestora nu sunt investigate, monitorizate sau verificate pentru acuratețe, adecvare sau exhaustivitate de către noi și nu suntem responsabili pentru nicio terță parte.

Site-urile web accesate prin intermediul Site-ului sau orice Conținut terț postat pe respectivele site-uri sau disponibil prin intermediul lor, ori instalat de pe Site, inclusiv conținutul, acuratețea, ofensa, opiniile, fiabilitatea, practici de confidențialitate sau alte politici sau tipuri de conținut în site-urile web ale terților sau în Conținutul terților.

Dacă decideți să părăsiți Site-ul și să accesați site-urile web ale terților ori să utilizați sau să instalați orice conținut de  o terță parte, faceți acest lucru pe propriul risc și ar trebui să fiți conștienți că acești Termeni de utilizare nu vă mai protejează.

Este nevoie să parcurgeți termenii și politicile aplicabile, inclusiv confidențialitatea și practicile de colectare a datelor, ale oricărui site web pe care navigați de pe Site-ul nostru sau referitoare la orice aplicații pe care le utilizați sau instalați de pe Site.

Cu privire la orice achiziții pe care le faceți prin intermediul site-urilor pe care le-ați accesat din site-ul nostru nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate în legătură cu astfel de achiziții care sunt exclusiv între dumneavoastră și terțul deținător al respectivului site.

Sunteți de acord și recunoașteți că nu susținem produsele sau serviciile oferite pe site-urile terțelor părți și ne veți trage la răspundere față de niciun prejudiciu cauzate de achiziționarea de astfel de produse sau servicii. În plus, ne veți exonera de orice pierderi suferite de dumneavoastră sau de daunele cauzate dumneavoastră în legătură cu sau care rezultă în vreun fel de la orice conținut terț sau orice contact cu site-uri terțe.

9. GESTIONAREA SITE-ULUI

            Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a:

 • monitoriza Site-ul pentru încălcarea acestor Termeni de utilizare;
 • lua măsurile legale corespunzătoare împotriva oricărei persoane care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv, dar fără a se limita la, raportarea unui astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii;
 • refuza, la discreția noastră și, fără limitare, să restricționăm accesul la limitarea disponibilității sau dezactivarea (în măsura în care acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnologic) a oricăreia dintre Contribuțiile dumneavoastră sau a oricărei părți a acestora;
 • elimina de pe Site, la discreția noastră și, fără limitare, notificare, sau răspundere sau pentru a dezactiva în alt mod toate fișierele și conținutul care sunt excesive în dimensiune sau sunt în orice fel împovărătoare pentru sistemele noastre.

10. REZILIERE ACORD TERMEN ȘI CONDIȚII

Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare și vor produce efecte în timp ce utilizați Site-ul și se produce efectele utilizării acestuia,  fără a limita orice altă prevedere a acestor termeni de utilizare, ne rezervăm dreptul de a refuza, la discreția noastră și fără notificare sau răspundere, accesul la utilizarea site-ului (inclusiv blocarea anumitor adrese IP), față de orice persoană, din orice motiv sau fără niciun motiv, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea oricărei prevederi din acești termeni de utilizare sau a oricărei legi sau reglementare aplicabilă.

Este posibil să reziliem acordul de utilizare a site-ului nostru și să vă blocăm accesul, temporar sau total ta site-ul nostru in integralitate sau numai la o parte din acesta, ori de câte ori constatăm că ați încălcat termenii și condițiile din acest document sau din legislația aplicabilă.

Dacă vă blocăm, vă ștergem sau vă suspendăm contul ori accesul din orice motiv, vi se interzice să vă înregistrați și să creați un cont nou sub numele dvs., un nume fals sau preluat, ori în numele oricărei terțe persoane, chiar dacă este posibil să acționați în numele respectivei persoane. Pe lângă închiderea sau suspendarea contului dvs. ori blocarea accesului, ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, dar fără a se limita la urmărirea căilor de atac civile, penale și alte asemenea.

În cazul în care dumneavoastră doriți să reziliați acordul cu privire la acești termeni și condiții, o puteți face prin părăsirea site-ului și la cererea expresă a dvs, vă putem șterge datele stocate de noi în condițiile prezentului document.

11. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina conținutul Site-ului în orice moment sau din orice motiv, la discreția noastră, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, nu avem obligația de a actualiza orice informații de pe Site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe toate  Ofertele noastre de pe site fără notificare prealabilă și în orice moment dorim. Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de nicio terță parte pentru orice modificare de preț, suspendare sau întrerupere a Site-ului.

Nu putem garanta că Site-ul va fi disponibil în orice moment. Este posibil să avem probleme hardware, software sau alte probleme de acest gen sau să fie necesar să efectuăm întreținere legate de Site, care poate duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a modifica, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Site-ul, prețurile, în orice moment sau din orice motiv, fără notificare prealabilă.

Sunteți de acord că nu avem niciun fel de răspundere pentru nicio pierdere, daună sau neplăcere cauzată de incapacitatea dumneavoastră de a accesa sau utiliza Site-ul în timpul oricărei perioade de nefuncționare sau întrerupere a Site-ului. Nimic din acești Termeni de utilizare nu va putea fi interpretat pentru a ne obliga la a menține Site-ul sau pentru a furniza orice corecții, actualizări sau lansări în legătură cu acestea.

12. LEGEA APLICABILĂ

Acești termeni și condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Romania. De asemenea, acestora li se mai poate aplica și legislația UE.

Aplicarea Convenției Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională de bunuri este exclusă în mod expres.

În cazul în care reședința obișnuită se află în UE și sunteți consumator, dețineți, în plus, protecția care vă este oferită prin dispozițiile obligatorii ale legislației din țara de reședință a ERIO WEB SRL și dumneavoastră sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției României.

13. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

13.1 Obligativitatea parcurgerii procedurii prealabile de încercare de împăcare amiabilă.

Nici o neînțelegere nu se poate transforma în litigiu decât după ce părțile fac demersuri reale, serioase și cu bună credință de a se împăca pe cale amiabilă. Orice acțiune introdusă la instanțele de judecată sau de arbitraj este inadmisibilă fără parcurgerea procedurii prealabile de încercate de împăcare pe cale amiabilă.

13.2 Instanța de judecată

În cazul în care părțile nu au reușit să se înțeleagă amiabil, conform punctului 20.1, partea îndreptățită poate formula o acțiune în fața instanțelor românești, în condițiile Codului de procedură Civilă și a celorlalte legi aplicabile.

14. CORECTURI/REVIZUIRI

Pe site pot exista informații care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot avea legătură cu ofertele noastre, descrierea produselor, prețurile acestora, stocurile și diverse alte informații.

Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Site în orice moment, fără notificare prealabilă, iar comenzile plasate ca urmare a profitării de astfel de erori, vor putea fi anulate de noi, fără vreo altă justificare.

15. LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII

Site-ul este prezentat ca atare și după cum este disponibil, declarați expres că sunteți de acord că utilizarea acestuia și a serviciilor oferite va fi pe riscul dvs., în măsura permisă de lege.

În nici un caz, noi, asociații sau directorii, angajații sau agenții noștri nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de orice terță parte pentru nicio răspundere directă, indirectă.

Nu vom răspunde ne niciun fel de daune sau pierderi, inclusiv de pierderea profitului, de pierderi de date sau alte daune care decurg din utilizarea site-ului de către dvs., chiar dacă am fost informați cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

16. DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să ne apărați, să ne despăgubiți și să ne exonerați de răspundere, inclusiv filialele, afiliații și toți reprezentanții, agenții, partenerii și angajații noștri, de și împotriva oricărei pierderi, daune, răspundere, revendicare sau cerere, inclusiv onorarii și cheltuieli rezonabile ale avocaților, efectuate de orice noi și orice terță parte din cauza încălcării de către dvs. a termenilor și condițiilor din acest document.

17. COMUNICAȚII ELECTRONICE, TRANZACȚII ȘI SEMNĂTURI

Vizitarea Site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicații electronice. Sunteți de acord să primiți comunicații electronice și sunteți de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe Site, satisfac orice cerință legală ca o astfel de comunicare să fie în deplină legalitate. PRIN PREZENTA, SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA SEMNĂTURILOR ELECTRONICE, A CONTRACTELOR, A COMENZILOR ȘI A ALTOR ÎNREGISTRĂRI, PRECUM ȘI CU LIVRAREA ELECTRONICĂ A NOTIFICĂRILOR, CU POLITICILE ȘI ÎNREGISTRĂRILE TRANZACȚIILOR INIȚIATE SAU FINALIZATE DE NOI SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI. Prin prezenta, renunțați la orice drepturi sau cerințe în temeiul oricăror statute, regulamente, reguli, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea, ori păstrarea înregistrărilor pentru plăți sau alte asemenea.

18. DIVERSE

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe Site sau în legătură cu Site-ul constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi.

Neexercitarea sau neaplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va fi asimilată unei renunțări la acest drept sau prevedere. Acești Termeni de utilizare funcționează în limitele legii. Putem cesiona oricare dintre sau toate drepturile și obligațiile noastre altora în orice moment. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, daună, întârziere sau eșec în acțiuni având orice cauze, dincolo de controlul nostru rezonabil.

Dacă orice prevedere sau parte a unei prevederi a acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea prevedere sau o parte a acesteia este înlăturată, iar restul prevederii se va aplica fără a afecta valabilitatea restului prevederii.

Sunteți de acord că acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați împotriva noastră din cauza modului de redactare.

Prin prezenta, renunțați la orice contestație împotriva noastră și toate inconvenientele vor fi rezolvate pe cale amiabilă.

19. CONTACT

Pentru a rezolva o reclamație cu privire la Site sau pentru a primi informații suplimentare cu privire la utilizarea Site-ului, va rugam sa ne contactați la:

ERIO-ART.ro – ERIO WEB SRL

Str. Regina Maria nr. 4, Bl. COZIA, Sc. E, Ap. 14 Râmnicu Vâlcea, Vâlcea, România

Telefon: (+40) 0767 577 577

e-mail: contact@ERIO-ART.ro

formular online: ERIO-ART.ro/contact