Politica de retur

Ultima actualizare: 30 august 2023

Returnarea produselor se face în termen de 14 zile de la primirea coletului.

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returnezi produsul / produsele comandat(e).

În acest scop, dacă dorești să returnezi un produs este suficient dar și necesar să ne contactezi pe mail la adresa contact@erio-art.ro asupra intenției tale de a returna produsul / produsele achiziționat(e), fără obligativitatea invocării unui motiv anume. În caz contrar, ERIO-ART poate refuza returul produsului / produselor.

ERIO-ART are obligația să returneze contravaloarea produsului / produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).
Conform legii produsele personalizate nu se returnează dar ne rezervăm dreptul de a accepta returul în funcție de situația prezentată de client.

Informațiile care trebuie furnizate pentru retur sunt:

  • Nume, prenume
  • Adresa poștală
  • Adresa de email
  • Numărul de telefon
  • Numărul comenzii
  • Modalitatea de plată dorită (datele contului bancar)
  • Motivul returului (opțional; informația va fi folosită pentru îmbunătățirea serviciilor).

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi in sarcina ta.

Adresa pentru trimiterea returului:

Str. Regina Maria nr.4,
Bl. Cozia, Sc. E, Ap. 14
Râmnicu Vâlcea 240172,
Județul Vâlcea

Primim deschis orice reclamații legate de produsele noastre și tratăm fiecare comandă cu atenția cuvenită. De aceea, dacă s-a strecurat o greșeală nu ezita să ne contactezi de îndată și vom reface produsul în cel mai scurt timp posibil.

În cazul în care la livrare constați că produsul / produsele prezinta vicii de fabricație, poți cere înlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediată a sumelor deja încasate de ERIO-ART, fără alte despăgubiri. În acest scop, trebuie să notifici in scris ERIO-ART, prin email contact@erio-art.ro, în termen de 48 de ore de la primirea comenzii.