Afișez toate cele 5 rezultate

abstract shapes set 4 tablouri motivationale
A4
A3

Abstract Shapes – Set 4 Tablouri Motivaționale

100,00 lei260,00 lei
85,00 lei221,00 lei
Setul de tablouri Abstract Shapes este ideal pentru decorarea dormitorului sau a casei. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
A4
A3

Yourself – Set 4 Tablouri Motivaționale Adulți

100,00 lei260,00 lei
90,00 lei234,00 lei
Setul de tablouri Motivaționale Adulți - Yourself este ideal pentru decorarea dormitorului sau a casei. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou strong is the new beautiful
A4
A3

Tablou motivațional Strong Is the New Beautiful

50,00 lei70,00 lei
Tabloul motivațional Strong Is the New Beautiful  este ideal pentru decorarea dormitorului sau a casei. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou motivational do what you love
A4
A3

Tablou motivațional Do What You Love

50,00 lei70,00 lei
Tabloul motivațional Do What You Love este ideal pentru decorarea dormitorului sau a casei. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou motivational be thankful
A4
A3

Tablou motivațional Be Thankful

50,00 lei70,00 lei
Tabloul motivațional Be Thankful este ideal pentru decorarea dormitorului sau a casei. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.