Afișez toate cele 3 rezultate

Hot
cocktails set de 6 tablouri
A4
A3

Cocktails – Set de 6 tablouri

299,00 lei449,00 lei
Setul de tablouri Cocktails va aduce o pată de culoare și personalitate bucătăriei, dining-ului sau living-ului tău. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
SaleHot
5R
A4
A3

Set 6 Tablouri Animăluțe Let’s Get Wild

49,00 lei380,00 lei
44,10 lei342,00 lei
Setul de tablouri Animăluțe Let's Get Wild pentru camera copiilor oferă o pată de culoare și îi încurajează imaginația prichindelului tău. Acest set modern de personaje colorate va aduce un plus de culoare și energie pozitivă pentru orice dormitor de copii sau grădiniță. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
SaleHot
5R
A4
A3

Set 6 tablouri Animăluțe sălbatice cu mesaj

75,00 lei380,00 lei
67,50 lei342,00 lei
Setul de tablouri Animăluțe sălbatice cu mesaj pentru camera copiilor oferă o pată de culoare și îi încurajează imaginația prichindelului tău. Acest set modern de personaje colorate va aduce un plus de culoare și energie pozitivă pentru orice dormitor de copii sau grădiniță. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.