Afișez toate cele 4 rezultate

Sale
learn math set de 4 tablouri
5R
A4
A3

Să învățăm Matematică – Set de 4 Tablouri

119,00 lei259,00 lei
107,10 lei233,10 lei
Setul de tablouri Să învățăm Matematică cuprinzând tabla Adunării, Scăderii, Înmulțirii și Împărțirii va aduce un plus de culoare și energie pozitivă pentru orice dormitor de copii, sală de clasă ori grădiniță. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Sale
abstract shapes set 4 tablouri motivationale
A4
A3

Abstract Shapes – Set 4 Tablouri Motivaționale

100,00 lei260,00 lei
90,00 lei234,00 lei
Setul de tablouri Abstract Shapes este ideal pentru decorarea dormitorului sau a casei. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Sale
A4
A3

Yourself – Set 4 Tablouri Motivaționale Adulți

100,00 lei260,00 lei
85,00 lei221,00 lei
Setul de tablouri Motivaționale Adulți - Yourself este ideal pentru decorarea dormitorului sau a casei. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Sale
A4
A3

Animăluțe Super-Eroi – Set 4 Tablouri

100,00 lei260,00 lei
90,00 lei234,00 lei
Setul de tablouri Animăluțe Super-Eroi pentru camera băieților oferă o pată de culoare și îi încurajează imaginația prichindelului tău. Acest set modern de personaje colorate va aduce un plus de culoare și energie pozitivă pentru orice dormitor de copii sau grădiniță. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.