Afișez toate cele 5 rezultate

moș crăciun și renii set 3 tablouri model 3 (copiază)
5R
A4
A3

Moș Crăciun și Renii – Set 3 Tablouri de Sărbători

29,00 lei200,00 lei
Setul de tablouri Moș Crăciun și Renii ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica de Sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Sale
learn english set 3 tablouri la alegere
A4
A3

Set 3 Tablouri Să Învățăm Limba Engleză – Weather, Feelings, Solar System

159,00 lei219,00 lei
143,10 lei197,10 lei
Setul de tablouri Să Învățăm Limba Engleză - Weather, Feelings, Solar System va aduce un plus de culoare și energie pozitivă pentru orice dormitor de copii, sală de clasă ori grădiniță. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Sale
learn english set 3 tablouri la alegere
A4
A3

Set 3 Tablouri Să Învățăm Limba Engleză – Days, Months, Count to 100

159,00 lei219,00 lei
143,10 lei197,10 lei
Setul de tablouri Să Învățăm Limba Engleză - Days, Months, Count to 100 va aduce un plus de culoare și energie pozitivă pentru orice dormitor de copii, sală de clasă ori grădiniță. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Sale
learn english set 3 tablouri la alegere
A4
A3

Set 3 Tablouri Să Învățăm Limba Engleză – Directions, Shapes, Colors

159,00 lei219,00 lei
143,10 lei197,10 lei
Setul de tablouri Să Învățăm Limba Engleză - Directions, Shapes, Colors va aduce un plus de culoare și energie pozitivă pentru orice dormitor de copii, sală de clasă ori grădiniță. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Sale
learn math set de 4 tablouri
5R
A4
A3

Să învățăm Matematică – Set de 4 Tablouri

119,00 lei259,00 lei
107,10 lei233,10 lei
Setul de tablouri Să învățăm Matematică cuprinzând tabla Adunării, Scăderii, Înmulțirii și Împărțirii va aduce un plus de culoare și energie pozitivă pentru orice dormitor de copii, sală de clasă ori grădiniță. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.