Afișez toate cele 7 rezultate

tablou textură canvas impresie, răsărit de soare
A4
A3

Impresie, răsărit de soare – Tablou textură Canvas

69,00 lei89,00 lei
Tabloul Impresie, răsărit de soare este o celebră pictură a lui Claude Monet, de la care provine numele mișcării impresioniste. Alege să îl ai la tine acasă, în replică de cea mai bună calitate, sub formă de tablou textură canvas. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Hot
tablou textură canvas o duminică de vară pe insula grande jatte
A4
A3

O duminică de vară pe insula Grande-Jatte – Tablou textură Canvas

69,00 lei89,00 lei
Tabloul O duminică de vară pe insula Grande-Jatte a fost pictat între 1884 și 1886 și este cea mai faimoasă lucrare a lui Georges Seurat. Un exemplu marcant de tehnică puntilistă, executat pe o pânză mare, este o lucrare fondatoare a mișcării neoimpresioniste. Alege să îl ai la tine acasă, în replică de cea mai bună calitate, sub formă de tablou textură canvas. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou textură canvas omul vitruvian
A4
A3

Omul Vitruvian – Tablou textură Canvas

69,00 lei89,00 lei
Tabloul Omul Vitruvian se numără printre cele mai faimoase picturi ale lumii. Alege să îl ai la tine acasă, în replică de cea mai bună calitate, sub formă de tablou textură canvas. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Considerat un etalon al omului perfect, Omul Vitruvian este un simbol, o corelație între simetria ideală a corpului uman și simetria întregului Univers. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou textură canvas fata cu turban
A4
A3

Fata cu Turban – Tablou textură Canvas

69,00 lei89,00 lei
Tabloul Fata cu Turban se numără printre cele mai faimoase picturi ale lumii. Alege să îl ai la tine acasă, în replică de cea mai bună calitate, sub formă de tablou textură canvas. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Hot
tablou textură canvas cer Înstelat
A4
A3

Noapte Înstelată – Tablou textură Canvas

69,00 lei89,00 lei
Tabloul Noapte Înstelată se numără printre cele mai faimoase picturi ale lumii. Alege să îl ai la tine acasă, în replică de cea mai bună calitate, sub formă de tablou textură canvas. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
Hot
tablou textură canvas cer Înstelat (copiază)
A4
A3

Țipătul – Tablou textură Canvas

69,00 lei89,00 lei
Tabloul Ţipătul cunoaşte patru versiuni, realizate între 1893 şi 1910, fiind astfel evidentă preocuparea artistului norvegian pentru lumea stranie a spaimelor şi a alienării, atât de des exploatată de cultura modernă. Cea mai cunoscută versiune a acestui tablou este prima, cea din 1893 pe care poți alege să o ai la tine acasă, în replică de cea mai bună calitate, sub formă de tablou textură canvas. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou textură canvas mona lisa
A4
A3

Mona Lisa – Tablou textură Canvas

69,00 lei89,00 lei
Tabloul Mona Lisa se numără printre cele mai faimoase picturi ale lumii. Alege să îl ai la tine acasă, în replică de cea mai bună calitate, sub formă de tablou textură canvas. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.