Afișez toate cele 4 rezultate

stradă Înzăpezită tablou de iarnă tip acuarelă (copiază)
5R
A4
A3

Stradă Înzăpezită – Tablou de Iarnă tip Acuarelă

39,00 lei79,00 lei
Tabloul Stradă Înzăpezită, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematică de Sărbători de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
snow is all around tablou de iarnă tip acuarelă
5R
A4
A3

Snow is All Around – Tablou de Iarnă tip Acuarelă

39,00 lei79,00 lei
Tabloul Snow is All Around, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
snow everywhere tablou de iarnă tip acuarelă
5R
A4
A3

Snow Everywhere – Tablou de Iarnă tip Acuarelă

19,00 lei70,00 lei
Tabloul Snow Everywhere, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematică de Sărbători de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou textură canvas blondă fotomodel în mașină clasică
A4
A3

Tablou textură Canvas Blondă Fotomodel în Mașină Clasică

69,00 lei89,00 lei
Cu tabloul Canvas - Blondă Fotomodel în Mașină Clasică poți personaliza și însufleți orice încăpere. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.