Afișez toate cele 5 rezultate

lavandă și căsuță de tablou de primăvară
5R
A4
A3

Lavandă și Căsuță de Păsărele – Tablou de Primăvară

39,00 lei79,00 lei
Tabloul cu flori tip acuarelă Lavandă și Căsuță de Păsărele este o alegere minunată pentru a aduce o notă subtilă și delicată de primăvară în casa sau biroul dumneavoastră. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
femeie cu coș cu lavandă tablou de primăvară
5R
A4
A3

Femeie cu Coș cu Lavandă – Tablou de Primăvară

39,00 lei79,00 lei
Tabloul cu flori tip acuarelă Femeie cu Coș cu Lavandă este o alegere minunată pentru a aduce o notă subtilă și delicată de primăvară în casa sau biroul dumneavoastră. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
coș cu lavandă tablou de primăvară
5R
A4
A3

Coș cu Lavandă – Tablou de Primăvară

39,00 lei79,00 lei
Tabloul cu flori tip acuarelă Coș cu Lavandă este o alegere minunată pentru a aduce o notă subtilă și delicată de primăvară în casa sau biroul dumneavoastră. Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou textură canvas flori de lavandă
A4
A3

Tablou textură Canvas Flori de Lavandă

69,00 lei89,00 lei
Cu tabloul Canvas - Flori de Lavandă poți personaliza și însufleți orice încăpere. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou textură canvas flori levănțică
A4
A3

Tablou textură Canvas Flori de Levănțică

69,00 lei89,00 lei
Cu tabloul Canvas - Flori de Levănțică poți personaliza și însufleți orice încăpere. Totodată, nu vei da niciodată greș dacă îl vei oferi în dar unei persoane dragi. Imprimarea se face pe hârtie textură Canvas, Ultra Premium, rezistentă la apă, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.