Afișez toate cele 9 rezultate

la la la la lamă felicitare crăciun 10x15cm
A6

La la la la Lamă – Felicitare Crăciun 10x15cm

19,00 lei29,00 lei
Felicitarea La la la la Lamă, ideală pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematică de Sărbători, îi va încânta pe micii "colindători". Aceasta este disponibilă în dimensiunea A6 (~10×15 cm) (plus 0.5 – 2cm grosimea ramei), ceea ce o face ideală pentru a fi oferită cadou sau așezată pe mobilă. Imprimarea se face pe hârtie foto textură canvas (versiunea înrămată) sau pe hârtie magnetică. Hârtia folosită redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare produs este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou tip acuarela pui de jaguar rama neagra camera
5R
A4
A3

Pui de Jaguar – Tablou de Iarnă Acuarelă

19,00 lei70,00 lei
Tabloul Pui de Jaguar, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
un crăciun de poveste tablou de iarnă
5R
A4
A3

Un Crăciun de poveste – Tablou de Iarnă

19,00 lei70,00 lei
Tabloul Un Crăciun de poveste, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica de Sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
pui de urs polar tablou de iarnă acuarelă
5R
A4
A3

Pui de Urs Polar – Tablou de Iarnă Acuarelă

19,00 lei70,00 lei
Tabloul Pui de Urs Polar, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica de Sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou tip acuarela pui de caprioara rama crem camera
5R
A4
A3

Pui de Căprioară – Tablou de Iarnă Acuarelă

19,00 lei70,00 lei
Tabloul Pui de Căprioară, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica de Sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou raton cu luminite rama neagra
5R
A4
A3

Raton și Instalația de Crăciun – Tablou de Iarnă

19,00 lei70,00 lei
Tabloul Raton și Instalația de Crăciun, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica de Sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou tip acuarela pui foca rama alba in mana
5R
A4
A3

Pui de Focă – Tablou de Iarnă Acuarelă

19,00 lei70,00 lei
Tabloul Pui de Focă, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica de Sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
tablou tip acuarela baby penguin rama alba polita
5R
A4
A3

Baby Penguin – Tablou de Iarnă Acuarelă

19,00 lei70,00 lei
Tabloul Baby Penguin, ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica de Sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.
cățeluș vesel tablou de iarnă acuarelă
5R
A4
A3

Cățeluș Vesel – Tablou de Iarnă Acuarelă

19,00 lei70,00 lei
Tabloul Cățeluș Vesel , ideal pentru decorarea camerei copilului sau a altor încăperi, cu tematica de Sărbătorilor de iarnă, îi va încânta pe micii "colindători". Imprimarea se face pe hârtie foto fine-art, hârtie ce redă cu acuratețe cromatica excelentă și densitatea maximă pentru negru. Culorile sunt garantate să reziste perioade foarte lungi de timp fără a-și pierde din intensitate. Fiecare tablou este prelucrat manual și verificat cu atenție înainte de a fi expediat.