Importanța tablourilor în decorarea casei nu trebuie subestimată. Tabloul are puterea de a transforma instantaneu un spațiu din unul tern în unul fabulos.

Tabloul inspiră viață într-o casă

Mediul în care trăim este esențial pentru sănătatea noastră mentală. Ne petrecem o treime din viață în casa noastră – deci de ce să nu ne petrecem acele momente înconjurați de lucrurile care ne fac fericiți?
Casa noastră este „locul nostru” și de aceea este atât de important să o decorăm după bunul plac. Trebuie să ne simțim confortabil în spațiul nostru! Și, înconjurându-ne de tablourile pe care le iubim, acestea ne vor ajuta să ne bucurăm acolo unde ne petrecem majoritatea timpului.

Citește mai departe

lookbook personalizate

Tablourile personalizate erio-art.ro

Decorarea pereților este o modalitate bună de a aduce în casa dumneavoastră personalitate si originalitate. Cu toții suntem conștienți că nu există niciun spațiu complet lipsit de decorațiuni pe pereți, fie ele picturi, tablouri sau afișe decorative. Astfel de elemente decorative pot completa aspectul general al unei încăperi și pot schimba total aspectul ei prin redecorare simplă în care nu va trebui să investiți foarte mult timp și energie. Iar acesta este motivul principal pentru care ar trebui ca în orice locuință să existe măcar un tablou pe perete!

Citește mai departe